Media-58612-pic

 

На стадион “Пловдив” да  бъде извършено техническо обследване до два месеца и да бъде изготвено техническо задание за проектиране, реши днес временната комисия в  Общинския съвет. В рамките на един месец кметът Тотев трябва да проведе и обществено обсъждане. На заседанието присъства и проектантът  на стадиона  арх. Валентин Маринов. Той представи и план-сметка  за довършването на стадиона  от 19 997 000 лева.

Решението възмути Славчо Атанасов, който каза, че по неговото кметско време било извършено обследване от 417 страници, а сега пак трябва да се прави същото.

Арх. Маринов обаче обяви, че е доволен, тъй като още преди месеци предложих да се направи същото и офертата била към кмета Тотев,зам.-кмета Кацарски и председателя на ОбС Илко Николов. “Но техническото задание трябваше да се направи още след първата експертиза.Пак повтарям, че този стадион може да стане дори от категория “А” на ФИФА и УЕФА и на него да се играе и финал на Шампионска лига. Жалкото е, че сега чувам в Комисията тепърва да се разисква дали да се прави такъв стадион, защото на Пловдив му трябвал стадион за 3-4 хиляди души, колкото били зрителите на мачовете на „Ботев“ и „Локомотив“, коментира арх. Маринов.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Славчо, и какво толкова си направил? Стадина си е пак една гадна развалина, кой знае колко милиона сте изпукали по кръчмите пак??!

  2. Финал на Лига Европа в Пловдив? Добре звучи, номера е къде бляха всички от общината през всичките тези години?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here