c25520866d5fc4be1713c99ff7734e57

Опасен рецидив е на път да разцъфне, след като премиерът Бойко Борисов пусна две снимки във фейс профила си. На тях той е да магнолии в двора на къщата си в Банкя и твърди, че са любимите му. Така навремето  Иван Костов провъзгласи за любими едни теменужки. След като падна от власт  той не общуваше с никого, а само с теменугите си. Тогава беше обиден на народа си, който не го разбрал и не го избрал за втори мандат.

Борисов не може да се оплаче от липса на народна любов и все пак се застрахова с магнолиите. Ако нещо се случи за третия мандат, или първия президентски, той вече има с кого да разговаря.

d1f2ee9b31fa1949387a80bed61d9acd

3 КОМЕНТАРИ

  1. Автралопитека пуснал снимки с обруените си храсталаци, вече от нямане накъде иска да спечели любовта и на хората на по над 75. Вижте му селския анцуг от Димитровград, вижте му панталонките, вижте мутрата !….

  2. Айде по-спокойно, а ? Видяхме ги предишните комуняги какво направиха – страната беше в абсолютен колапс, нищо не се правеше, заплатите намаляваха, тока скачаше. Запазената марка на комунягите, с други думи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here