Само 12 категорични стъпки са достатъчни, за да се освободи България от тежките и заробващи зависимости на Руската Федерация, категоричен е капитан I ранг о.р. Васил Данов, член на Атлантическия съвет на България

1.В аварийно кратък срок България да сведе контактите с РФ до възможния минимум за санитарен период от 10-12 години.

2.След като РФ наруши статута на ООН и присвои чужди територии, следва да бъде изключена от ООН, както през 1940 г. СССР е изключен от Обществото на народите заради агресията срещу Финландия.

3.Изключване на РФ от платежната система Swift и запор на банковите сметки на престъпните й компании. Оповестяване на паричните банкови сметки на Путин и на Путиновата олигархия.

4.Ускорена диверсификация на енергийните източници на България.

5.Спешно изваждане от състава на Въоръжените сили на всички съветски/руски оръжейни системи и техника, чрез които РФ осъществява икономически, разузнавателен и идеологически натиск върху бойния потенциал, морално-психологическото състояние и мотивацията на командния и личния състав на БА.

6.Тотално ембарго върху руски технологии и стоки. Да бъде прекратен вносът от Русия. Никакви нови договори с РФ при стриктно спазване на вече сключените.

7.Спиране излъчването на всички руски телевизионни и радиоканали на територията на ЕС. Обща европейска позиция срещу руската пропаганда, а не самостоятелни и разнопосочни ходове, предимно на източноевропейските държави.

8.Отнемане правото на достъп в България и в ЕС на руски политически емисари и агенти на сталинските тайни служби като Решетников, Дугин и др. Путинови глашатаи. 

9.Културна изолация на Путинова Русия. 

10.Пререгистрация с последваща забрана на всички НПО, свързани с хибридната агресия на РФ срещу България. Изпълнителната власт да посочи, а прокуратурата и съдът да осъществят справедливо правораздаване спрямо лица и организации, подчинени на външни сили и ерозиращи националната сигурност на българската държава.

11.Прецизна и честна дерусификация на българския обществен живот. Преименуване на селища, улици, учебни заведения, местности и др. обекти, носещи имената на откровени българомразци и национални предатели като граф Игнатиев, Иван Аксаков, Радко Димитриев, ген. Вл. Заимов, Никола Вапцаров и др.

12. Преместване, снемане или унищожаване на всякакви символи на античовешкия сталински болшевизъм (паметници, плочи, “братски” могили и др. тотеми на “червената” армия, знаци и намеци за “подводничари”, “парашутисти”, “партизани” и др. съветски терористи)”.

1 коментар

  1. ГЛУПАВА НАЦИСТКА И ФАШИСТКА СТАТИЯ…НАГЛА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА…ДА ЖИВЕЕ СССР…СЛАВА НА ПУТИН…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here