Радослава Ташкова е категорична за трети мандат на Иван Тотев.

Политически изказвания белязаха споровете около бюджета на Пловдив за 2019, приет днес  с 31 гласа в ОбС. „Затова се отказах  и от презентация на бюджета, защото изглежда не ви интересуват толкова цифрите и философията за тях, отколкото, че идват избори и вие трябва да говорите политически“, каза кметът Иван Тотев  в отговор на Слави Георгиев от ОП, който се опита да разглежда осемте години от мандата на Тотев. Седем са още, поправи го кметът и обори „звездните“ мигове от управлението на Славчо Атанасов, зачекнати от Георгиев.

„Вие рязахте лентите, но ние плащахме. Бул. „България“ го направихте с парите от софийския боклук, а моста на Герджика от заема  д-р Чомаков, който плащахме осем години“, репликира Тотев. Пловдивчани дават своята оценка на изборите, но е фаст, че Пловдив се развива, каза още Тотев.

„Ако е първата година от мандата ви, да мълчим. Но вече е осма и имаме право на критика“, опъна се Слави Георгиев. Веднага думата взе зам.-председателят на ОбС Радослава Ташкова: „Ще мълчите още, тъй като ще има и девета, и десета година от мандата, Пловдив ще се управлява от ГЕРБ с кмет Иван Тотев. Кметът възрази на тази прогноза, че има още дълъг път до подобна хипотеза.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here