Осигуряването на справедливост в обществото във всички сектори, грижата за околната среда, приоритетните проекти в регионалното развитие и инфраструктурата обсъдиха на с граждани кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 16 МИР Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев. Това стана по време на срещите им на предизборния пункт в центъра на града.

 „В политическата програма „България следващо поколение” е записано, че ще продължат  усилията за изграждането на справедлива, независима и прозрачна съдебна система, включително и чрез промени в конституцията. Ще работим за подобряване експертизата при подготвянето на законопроектите, особено при прилагането на евродирективите”, заяви четвъртият в листата Радомир Чолаков. Той  е доказан юрист, специализирал е медийно право във II Юридически факултет на Хамбургския университет, автор е на книги и научни статии.

Доцент Стефан Шилев бе категоричен, че грижата за околната среда е грижа за хората. „Във фокуса на политиката на ГЕРБ е човекът –неговото здраве и благосъстояние, сигурност и високо качество на живот. Политиката ни в сектор „Околна среда“ е подчинена на нашето разбиране, че съхранението и развитието на природния капитал на България, както и неговото ефективно и разумно управление, осигуряват по-добро качество на живот и стимулират растежа на икономиката”, допълни доц. Шилев – преподавател във ВУЗ, дългогодишен ръководител на екологичната дирекция в община Пловдив и РИОСВ.

“Ще подкрепяме ключовите проекти за Пловдив и региона – трета лента на пътя Асеновград-Смолян, още една лента на АМ “Тракия” между  София и Пловдив, развитието на летището и др. Считам, че добрата свързаност със столицата оказва влияние върху икономическия подем на Пловдив”, заяви Мирослав Тенев, който е юрист, специалист в сферата на строителството и инвестициите и към момента е ръководител на младежката организация на ГЕРБ в града.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here