„Политика в Пловдив“ днес е рожденик, навършва четири години. Не стана неусетно, а пред очите ни. Както си е политически ангажиран, както обича да освирква заспалите – останали безвъзвратно във времето на големите лъжи. Освирква ги, защото те и днес произвеждат лъжи, а не иска лъжците и безсрамниците да подреждат живота ни.

Затова понякога езикът му е по-груб, по-циничен. Да не говорим, че не винаги е политически коректен. Дори се държи като гамен, когато види насреща тумба гамени. Това е език за политически  подлеци – еднодневки, които може да фраснеш с нещо подръка и са свършени.

Да бъдем преди всичко българи – това е посланието от четири години насам. Българи, които не се вторачват в пъпа си, но и не гледат захласното на Изток. Защото сбърканата посока ни прави объркани избиратели, объркани читатели, объркани българи.

Вдигнете поглед и вижте поне звездите. Помечтайте малко, колкото да усетите гордост, че сте звезда. Звезда на нормалния живот, на нормалната посока,  на нормалното здравей. Това е висша политика.

На приятелите на този сайт – приятно четене. Заедно да си блъскаме главите и заедно да търсим пътя. Все нещо ще излезе.

Наздраве за рожденика!

3 КОМЕНТАРИ

  1. Честит Рожден Ден!
    С пожелания за сполука в борбата против лъжите и популизма!
    Твоята дейност е мисия и тя трябва да бъде обречена на успех!

  2. Стабилен сайт, малък но с качествени материали.
    Поздравления за екипа и ЧРД!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here