Пенчо Малинов( крайният вляво)  се хвърли на амбразурата да защитава партийната политика.
Пенчо Малинов( крайният вляво) се хвърли на амбразурата да защитава партийната политика.

Младият кадър на ГЕРБ Пенчо Малинов  падна като круша в ръцете на старите общински лъвове. На днешната сесия той направи опит да защити инвестиционната политика на общината в дебатите за намаляването на данъците и таксите.  Представянето му на микрофона обаче не беше никак блестящо, но се представи като млад партиен деец. Това веднага активира старият партиен деец  Тодор Кръстев от БСП, който репликира: “Чух,че си млад партиен деец. Приятелю, ако продължаваш да ръсиш такива глупости, стар деец няма да станеш!”

Пенчо наруши правилото на съветниците от ГЕРБ да не се изказват, ако няма сериозна причина за това, и настъпи котарака по опашката. Не стана ясно изказването му дали е солова акция, или е съгласувана с ръководството на групата, но опитът да да се покажат и други лица от групата на ГЕРБ, извън утвърдените оратори, претърпя провал.

Все пак партийните другари на Пенчо не бива да бъдат строги с него, а да го поощрят  и подготвят търпеливо за стар партиен деец, ако не иска да си остане млад.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here