Александър Симов е водач на листата на БСП в Кърджали. Стана известен  с желанието си да се изпикае върху паметника на репресираните от комунизма. За това свидетелства блогърът Стефан Краев, който преди години има сблъсък с  “новото” лице на червените.

Ето какво пише Краев:

“Тази вечер бях неприятно изненадан от писанията на един високо тачен в болшевишките принт издания, индивид. Става дума за  небезизвестния „журналист“ от в-к „Дума“, другаря Александър Симов.

Ето какво споделя с мен въпросния чекист, основавайки се на една своя презумпция, че догодина ще бъде на власт… и ще коли и беси… Но направете си сами извода за неговото психическо състояние, прочитайки посланието му:

Здравейте,г-н  Краев!  С голямо  НЕудоволствие чета  бисерите,които  публикувате  във фейсбук.  помня  и помията,която  изляхте   в блога  си  върху мен.   Искам да  Ви   кажа,най-учтиво,че  когато БСП вземем властта  догодина…ще  използвам всички  методи-по  линия  на МВР и на МВнР  и  ще съжалявате,ако стъпите на българска земя. .Заради   такива като Вас си заслужава да  се  борим за   нов  Девети  септември…А  тази  вечер  ще отида и  ще  се  изпикая върху  мемориала  на шибаните  жертви на  т.нар.  комунистически  режим.

Разбира се, горе написаното от него го приех по единствения разумен начин, а именно, че имам работа с психически тотално объркан човек. Дано да иде и да се лекува, а не да му се предостави место в управата на партията му. Не че другите там са по различни, ама този е ептен тежко болен…

ОК, аз все пак не съм лекар и не мога да му помогна, а направих според мен единственото оставащото ми смислено в случая – блокирах го, споделяйки преди това диагнозата ми относно менталното му състояние – завършен идиот.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. Крахът е пълен! И все пак ще има откачени дебили които ще гласуват за БКП. Прави са като са казали, че всеки народ си заслужава съдбата

  2. Тоя комунистически дебил би трябвало да може да бъде съден, все пак дори и ние приехме закон, който осъжда комунизма като античовешка ненавистна идеология.

  3. МАЛКО ВРЕМЕ не стигна на Жандармерийските и Войсковите ” ЛОВНИ РОТИ ” / дружини / , на ” Шпицкомандите ” и на четите на ВМРО в ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ – да отрежат главите на цялата Комунистическо – каскетаджийско – цървулска пасмина …….спасиха ги Съветските памуклийки на 9.Септември.1944 г. ! Ако бяха довършили благородната си работа , сега нямаше да го има и Червеното котило на Червените каскети , като тази Червена отрепка – АЛЕКСАНДЪР СИМОВ – закоравяло комунистче , което трябва публично на бъде екзекутирано — обесено на площад ” Александър Батенберг ” ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛАТА ЧЕРВЕНА ПАПЛАЧ …… !

    • Ама този Български офицер, самоидентефицирал се на римуващото се на комунист – фашист, за истински Народен съд!!!
      Че се е налагало провеждането на подобен съд, поредното нещо опорочено от тъпите комунисти, го доказва съществуването на подобен индивид, опорочаване българското офицерство от Сръбско-Българската, Балканската, Междусъюзническата, Първата световна войни, та даже и излишно дадените жертви през Втората световна война!!!

  4. Този тъпак, позорящ българското офицерство с фашистките си убеждения, не знае, че когато се датира дадено събитие и месеците се изписват с думи, между деня, месеца и годината не се поставят точки!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here