Кметът Здравко Димитров е на зимна почивка в Дубай. Едва ли може да бъде упрекван, всеки има право да прекарва времето си, както намери за добре и да ходи където си иска. А и беше сполетян от здравословни проблеми, така че почивката му изглежда напълно заслужена.

Кметът го няма в разгара на общественото обсъждане на бюджета на Пловдив за 2021 година. Но така се е случило – съвпадение с графика за почивка. А и какво би се променило, ако е тук?

Нищо, разбира се, и това е известно на изкушените от градските дела пловдивчани, да не говорим за администрацията му, която отдавна отлично знае, че не управлява Здравко Димитров. Кметът на Пловдив не е отговорил категорично на нито един важен за града въпрос. Или не знае какво да каже, или иска да ни подскаже, че не той може да го реши.  Оставил е всичко в ръцете на заместниците си и повтаря думите им. А те от името на кого говорят е съвсем друга тема.

И така ще стане година и половина на пълен пас. Често сме питали дали има пилот в самолета. Не, очевидно е, че няма. Въпросът започва съвсем да оглупява.

Тръгнал за Дубай когато тук се джуркат парите на Пловдив. И какво от това? Ако е тук, да не би той да ги джурка.

Така че – няма го и толкова. Колко са тези, които могат да твърдят, че той изобщо е бил тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here