Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ – Пловдив град Менда Стоянова, инж. Атанас Ташков и инж. Александър Държиков се срещнаха с възрастните хора от пенсионерския клуб в блок 46 на район „Тракия“, за да ги поздравят с настъпването на пролетта. Те отговориха и на  въпросите, които ги вълнуват в навечерието на парламентарните избори.

Поставените проблеми са свързани  предимно с увеличението на пенсиите. Председателят на бюджетната комисия в 43-тото Народно събрание Менда Стоянова увери, че повишаването на доходите и на работещите, и на пенсионерите е сред акцентите в предизборната програма на ГЕРБ. Това обаче няма да стане чрез повишаване на данъците, а чрез икономическия растеж. Тя подчерта, че благосъстоянието на възрастните хора може да се подобри и чрез предлагането на повече социални услуги за тях, включително и в домашна среда.

Кандидат-депутатите от ГЕРБ предупредиха пенсионерите да не вярват на неизпълнимите и лишени от икономическа логика обещания на БСП, а в реалните решения, които предлага ГЕРБ, защото именно те гарантират сигурността и стабилността на държавата. „Животът на всички български граждани ще става все по-добър, ако държавата продължи напредъка си във всички секторни политики, затова на 26 март гласувайте за ГЕРБ с № 11 в бюлетината“, призоваха Менда Стоянова, инж. Атанас Ташков и инж. Александър Държиков.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here