Дани Каназирева отново се провали в опита  да се изявава като рупор на общественото мнение. Инициираната от нея и патриотите извънредна сесия не сесъстоя  заради липса на кворум. В залата на Общинския съвет се събраха групите на Обединени патриоти, Съюз за Пловдив и БСП, както и отломки от Реформаторския блок. Отсътваха представителите на ГЕРБ, „Кауза Пловдив“ и групата на адвокат Георги Колев.

Заседанието трябваше да е с две точки в дневния ред. Първата – приемане на доклад за изпълнение на строително-монтажни работи за подобряване на градската среда в община Пловдив по проект: “Подобряване на градската среда в община Пловдив” по Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020. Втората – предоставяне на копия на всяка една политически представителна група в ОбС – Пловдив и на нечленуващите в група общински съветници от подписаните от община Пловдив договори с изпълнителите и за строителен надзор и инвеститорски контрол в рамките на проекта.

Каназирева беше довела в залата и хора от кварталите, където тече ремонтът – между булевардите „Марица –юг“ и „Мария Луиза“, които, според нейния сценарий, трябваше да кажат колко са недоволни от строителните работи. Така тя излъга и тях.

В същото време хората, живеещи в района, където се извършва безпрецедентна за Пловдив промяна на градската среда, изразиха своята благодарност за ремонтите на улици и градинки, които не са пипани от 50 години.

След като не получи трибуна в ОбС да развие своята конспиративна теория за корупция и грабеж, Каназирева разпространи до медиите своята версия за случващото с обичайните нападки в желанието си отново да е в центъра на внимание.

Проваленият опит едва ли ще обезкуражи Каназирева да се изявава като градската санитарка. Тя ще доведе в ОбС следващата група гора, които няма да са доволни от прогнозата за времето и Каназирева ще им обясни какво време да очакват.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here