655-402-cvetan-cvetanov-veche-e-obviniaem

“Реформаторският  блок се държа доста превъзбудено на втория тур, а това не съответства на поведението на ГЕРБ в цялата кампания и в изборната нощ”, коментира Цветан Цветанов по БНТ тази сутрин. Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията  каза това, което цял Пловдив разбра още в неделя вечер:” Подкрепата на Реформаторския блок за Славчо Атанасов беше не негласна а съвсем явна. “В тази кампания имаше много неискреност от страна на Реформаторския блок”, приодължи Цветанов.

“Мога да заявя, че от всичките партии, с които формираме парламентарното мнозинство, най коректни бяха Патриотичният фронт и АБВ”, категоричен е Цветанов.

“Победата на ГЕРБ е не само на най-голямата на дясната партия у нас, но и най-голямата, постигана от една партия през последните 25 години. 22 областни града са с кметове на ГЕРБ при надпревара със 74 партии и коалиции на местния вот. 1/3 от всички общински съветници в България са представители на ГЕРБ – 1727. Целта, която си поставихме на база анализи преди изборната кампания, бе за 1700 съветници, анализира Цветан Цветанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here