Областният кординатор на ГЕРБ Иван Тотев даде старт на предизборната си кампания с обръщение към пловдивчани:

 “Уважаеми пловдивчани,

Дойде денят, в който отново ще искаме Вашето доверие, за да можем заедно да изградим един по-добър Пловдив, една по-добра България. За съжаление, това се случва за трети път в рамките само на една календарна година.

Година, която показа как може за кратко време България да направи рязък обратен завой. Той ни изкара от пътя на икономическия растеж, развитието на общините, вдигането на доходите и все по-голямото ни влияние на международната сцена. Страната ни е в насрещното движение, в друга орбита, а тя е изпълнена с несигурност в бизнеса, общините са оставени да се справят сами с всички предизвикателства, инфлацията расте, като кризите започват буквално да ни затрупват във всички сфери.

Разделението в обществото, разделението между хората, разделението между институциите – трябва да спре. Речта на омразата трябва да отстъпи място на диалога в името на една цел – по-добрият живот на хората. Целта на ПП #ГЕРБ винаги е била тази, като през последните 12 години не сме спирали да работим за нея и направихме много.

Познавате работата ми като кмет на Община Пловдив, знаете какво постигнахме, какви бяха мечтите ни и къде достигнахме през заветната 2019 година.

45-ото и 46-ото Народно събрание бяха антипод на девиза на сградата му – “Съединението прави силата”. Въпреки деструктивния му характер, омразата и разделението в него, ние все пак успяхме да постигнем нещо. В последните дни на 46-ото Народно събрание, с активното участие на другите пловдивски депутати от няколко парламентарни групи, успяхме да вдигнем със 100 млн. лева парите за общините чрез актуализацията на бюджета. Само преди няколко дни Община Пловдив получи 1,7 млн. лева от тях. В това гласуване и с тези действия показахме, че диалогът е това, което създава и дава пътя на истинското развитие. Не омразата, не разделението, не внушенията за реваншизъм.

За това ще застана за трети път пред Вас и ще поискам да продължим заедно пътя на развитието, диалогът и по-доброто утре за нас и нашите деца.

Като кмет, областен управител и депутат съм доказал, че мога да водя битки. Водил съм безброй такива за Пловдив, като всяко едно нещо, което постигнахме бе благодарение на тях. Уверен съм, че и тази битка – битката за просперитета на България, също ще бъде спечелена от нас, за да можем да продължим това, което градихме 12 години, а има още много какво да направим.

Подкрепете Коалиция ГЕРБ – СДС с номер 32 в интегралната бюлетина, като доверие може да ми гласувате с преференция 102.

Благодаря Ви!”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here