zelenogorski

“ГЕРБ са много уверени в своите възможности, но нали си спомняте какво се случи през 2001 година – президентът Петър Стоянов имаше 70 процента доверие и загуби от Първанов”, коментира днес в Пловдив зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски. Той е и номинация на партията за кандидат- президент на РБ.

“Лично моето желание беше ГЕРБ, РБ и ПФ да имат общ кандидати да бием на първи тур, защото вторият крие много рискове. Това обаче вече е невъзможно, очевидно е, че РБ ще има собствена кандидатура, каза още Зеленогорски, който искал да види има ли обединен РБ и тогава идвало ред на кандидатурите. Той бил наясно, че партийна кандидатура от блока ще предизвика ревност и било добре да е надпартийна, силна и с голям авторитет.

Зеленогорски отбеляза, че левицата имала огровно желание да си стъпи на краката и затова десните трябва да се мобилизират за тези избори.” Обяснявам на колегите от ГЕРБ, че има процеси, които не можеш да предвидиш, и да не са толкова самоуверени. И СДС държеше цялата власт  в страната, но в един миг всичко рухна”, припомни Зеленогорски.
 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here