ДПС регистрира листата си в 16 РИК за предстоящите парламентарни избори. Водач е депутатът от 44-о и 46-о Народно събрание Танер Али. Втори е общинският лидер на партията Али Байрам.

„Вече съм бил водач на тази листа, бях избран и за народен представител от Пловдив, познавам проблемите на града,а не само на нашия традиционен избирате. Запознат съм с най-тежките проблеми на райониите и кварталите с нашите избиратели. Имам и огромен административен опит като кмет депутат.Именно поради това ръководството на партията  видя в мое лице, личността която може да се справи с тези тежки и нерешени проблеми и аз отново приех това предизвикателство за Пловдив“, коментира Танер Али.

„Вярвам, че в лицето на ДПС и в нашата предизборна програма избирателят ще припознае своите идеи и виждания за развитието на България, ще види инструмента ,с който може да постигне както своя просперитет, така и просперитета на България. Докато другите партии са тук и сега, ние в ДПС винаги гледаме в бъдещето, гледаме 5-10 г. напред. По време на нашата предизборна кампания ще целим, чрез нашата програма за ускорено и догонващо развитите, да достигнем до най-широк кръг избиратели, допълни Танер Али.

“Кампанията ни ще е коректна и толерантна, насочена към хората. Няма да изневерим на принципите си. Целта ни е два мандата в Пловдив“, заяви общинският лидер Али Байрам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here