ДПС регистрира днес листата за Пловдив, с която ще участва на парламентарните избори. Водач е депутатът Танер Али, а втори е председателят на общинския съвет на партията и общински съветник Али Байрам.

“Целта ни е два мандата на ДПС от Пловдив”, коментира местният лидер. “Готови сме за идващите парламентарни избори и с усилията на всички от общинската структура можем да се поздравим с успех. ДПС трябва да има свой представител от Пловдив в Народното събрание и сме готови да работим за тази цел. На местните избори показахме, че общинската организация вече е боеспособна – отново сме в ОбС и сме фактор там, отново трябва да сме и в Парламента“, отбеляза Али Байрам.

„В тази кампания ще се опрем на хората, за които ДПС наистина е кауза. Минахме през доста предателства, но те ни направиха по-силни. Прочистихме и стегнахме редиците, затова съм оптимистично настроен за изхода от парламентарните избори в Пловдив. Мина времето на етническия вот, залагаме на широка подкрепа. Всеки – мюсюлманин, християнин, е добре дошъл с помощта си, ако е припознал ДПС като партията, която брани правата на всеки човек. В кампанията ще заложим на толерантност и уважение – без език на омразата, без противопоставяне, а с ясни и категорично поставени приоритети, които ДПС е отстоявало през годините“, коментира Али Байрам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here