“Имам чувството, че на трибуната има поне едно канче отрова и то от сериозно влечуго”, каза депутатът от Пловдив Спас Гърневски, който скочи да отговаря на декларация на Корнелия Нинова, която честити Деня на пенсионера.

Гърневски също честити 1 октомври на пенсионерите с твърдението, че именно сегашните управляващи  лекували последиците от комунистическото управление преди години. Като причина за обедняването на държавата той даде ограбването от комунистите на външнотърговските дружества.

“Г-жа Импексова беше поне в 4 борда – къде е Пловдивският панаир, по време на зам.-министър Нинова даден”, попита Гърневски..

“Нека да минем през олигарсите”, каза Гърневски и изреди като спонсори на БСП разследваните Бенчо Бенчев, общинар от Бургас, алкохолния бос Миню Стайков, когото нарече виден спонсор на БСП, семейство Арабаджиеви, където главата на фамилията бил доносник на ДС.

“И те днес имат наглостта да говорят за разграбване.Вие сте сценаристи, режисьори и в главната роля на тази система, която ще сменяте. Ами вие трябва себе си да сменяте, сядайте си на задните части и работете за народа”,  скастри червените Гърневски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here