Областният координатор ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев представи в галерия „Капана“ партийната листа с кандидати за народни представители в 45-то Народно събрание от 16-ти МИР.

“Това, което ми прави впечатление, е че листата е изключително от хора, които са свързани с Пловдив, това е пловдивска листа. Ние се стремяхме да направим така ,че ние-хората, които ще поискаме доверието на пловдивчани, да сме хора със самочувствие, че нашите знания и умения ще са полезни не само за различни проекти, а и с нашата експертиза да подпомагаме развитието на държавата през следващия управленски мандат на ГЕРБ”, каментира Тотев, който е на втора позиция в листата след Бойко Борисов.

“Сигурна съм, че на тези избори в Пловдив ние ще бъдем първа политическа сила, със сериозна разлика от следващия, който и да е той. Сигурна съм, че ще имаме толкова депутатски места, колкото имахме в последните два парламента. Надявам се всички вие и вашите семейства, вашите познати и приятели да гласуват за ГЕРБ, защото ГЕРБ показа какво може”, каза Менда Стоянова, досегашен депутат от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията.

“Ние заедно с господин Тотев, когато беше кмет, работихме заедно и така осъществихме Голямата и Малката базилика с малко помощ от „Америка за България“. И разбира се, театърът. Трима министри минаха, този театър беше изгорял, артистите се мъчеха в едно читалище. Дадох дума и днес смятам, че това е един от много хубавите театри в България”, коментира Вежди Рашидов, трети в пловдивската листа на ГЕРБ.

Кметът Здравко Димитров пожела успех на кандидатите за депутати на ГЕРБ от пловдивската листа. Според него е важно ГЕРБ да стане първа политическа сила и да състави правителство, за да може започнаните важни проекти в страната да бъдат завършени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here