“Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино. Засякохме се с Иван Костов. Той се здрависа с мен, но със Слави – не, остави ръката си в джоба. Сега партията на Костов подкрепя “Има такъв народ”, а не най-дясната партия в България – ГЕРБ. Нали до вчера уж бяха чалгари“, коментира Бойко Борисов на изписване от болницата.

“Ние ще изпращаме най-доброто, евроатлантическото. Преговорите с “Има такъв народ” и “Демократична България ще бъдат водени от Даниел Митов, Калин Вельов и Любен Дилов.”

“Аз съм сърбал попарата на Христо Иванов. Той е човек на задкулисието. Готви се управление на задкулисието. Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Ицката ще го подкрепим за Росенец. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши. Как така д-р Симидичиев беше подкрепен изведнъж от всички.”

“Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобяд или най-късно в петък мандата. Ако не приемат със 165 депутати управлението, това са страхливците, това са бъзльовците”, добави той.

“Народът ме посочи на първо място и каза, че иска да продължим като първа политическа сила. Първият не се оттегля, когото отборът печели, отборът не прави смени. Всички вкупом ще тичат при татко Румен да се бие вместо тях. Ако има служебно правителство, ще вляза в президентската битка”, закани се Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here