Провеждат се номинационните събрания на районните структури на ГЕРБ, които трябва да излъчат кандидатите за кмет на Пловдив и районни кметове.

“В момента протичат нашите събранията за кмет, кметове на райони и общински съветници. По призив на Бойко Борисов, а и по мое желание, в тях има по-широко участие. Имаме много стойностни хора за всяка позиция, включително вече имаме и първите номинации за кмет на Пловдив”, подчерта градоначалникът.

От район “Северен” излъчен е областният управител Здравко Димитров, а от “Централен” –  сегашният кмет на района  Георги Стаменов. След тях имало поне  още 3-4 имена.
“Вероятно ще имаме дестина номинации и те ще бъдат предложени на Изпълнителната комисия на ГЕРБ“, коментира Тотев. 

“Процесът в Пловдив трябва да бъде даван за добър пример – отворен, прозрачен, с участието на гражданите. Партийните организации трябва да бъдат отворени към гражданите, защото ние отиваме на избори и там очакваме вота на гражданите. Когато гражданите участват в самия процес, това показва много отворена и взаимна комуникация. Ще подберем и ще представим на пловдивчани изключително стойностни хора, които да имат знанията, амбицията и да управляват Пловдив по най-добрия начин. Ще получим вота на пловдивчани, нямам никакво съмнение в това“, категоричен е Тотев.

Тотев уточни, че Пловдив заслужава да има кмет, който има знанията, уменията, подготвен, харизматичен. Той е сигурен, че ГЕРБ ще направят добро предложение на пловдивчани не само за кмет, но и за районни кметове и общински съветници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here