„Колеги, събрали сме се да работим, а не да правим пиар“, обърна се към колегите си общинският съвететник от ДПС Али Байрам  на днешната сесия на ОбС, която се провежда при изключителни мерки за безопасност в Дом на културата „Борис Христов“.

„Слушам за някакви междуличностни нападки, някой дирижирал нещо, някой действал зад кулисите. Ние сме се събрали тук да работим като ОбС и това е важно. И важно е какви решения ще вземем, а не кой в по-добра светлина ще се покаже”, коментира Байрам.

Ако трябва да оценя работата на кризисния щаб от 1 до 10, давам оценка 8. Добре се справяме, господин кмете, всички заедно. И така трябва да продължим. Но когато говорим за мерки, ограничения, заграждения, КПП-та, защо все още са отворени кафе машините, кой ги контролира, как действат в това карантинно време“, попита Байрам.

„Благодаря на областната дирекция на МВР за добрата работа в извънредното положение. И хората по кварталите разбраха, че е необходима дисциплина, че трябва да спазват правилата, да пазят себе си и близките си. Полицаите вършат перфектна работа  и заслужаватпоздравления, заслужават нашето уважение. И като чета за блокади, за ограничаване на движението извън махалите , искам да ви кажа, че няма нужда от подобна мярка. Хората там са все по-дисципинарани и осъзнават, че сами трябва да се пазят. Мерките работят и няма нужда от по-драстични“, завърши Байрам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here