За да догоним европейците по доходи трябва да изчакаме 44 години, изчислиха учените от БАН. Толкова бяха на власт и шумкарите, които две години се криха в горите, нападаха мандрите, а после слязоха да управляват – от 9 септември 1944 година до 1989 година. Колко време е това – 45 години.

Оказва се, че с толкова сме закъсали и трябва да наваксваме. Трябва да гоним като улави европейските доходи заради 45 години социализъм, развит социализъм и нероден комунизъм.

Учените са категорични – толкова е застоят на България – 44-45 години. За това време червените успяха да изпратят в лагери и да убият без съд и присъда хиляди българи, да ликвидират събрания пенсионен фонд и да ни поднесат на тепсия на Кремъл, искаха да ни правят и 16-а република на СССР.

Това е цената на всичко, което направиха за 45 години – трябва да чакаме толкова, за да получим европейски заплати и достоен живот. Това е резултатът на  „вдъхновеното“ от болшевизма управление след 9 септември 1944 година.

Но сега наследниците на онези, които спряха за 45 години развитието на България, не спират да говорят  за победа и промяна. Обикалят страната  и казват, че била съсипана, че трябвало революция на доходите да се направи и само те можели, само те знаели как.

Каква червена наглост!

И нова катастрофа, след като имаха възмоност да управляват в нова, уж демократична ситуация. Отново нищо – фалити на банки, опашки , глад. Помните ли 96-97-ма?

Това ли я промяната, за която говорят . Това ли е промяната, заради която се кълнат пред руското знаме на сборищата край язовир Копринка, на Бузлуджа, на Альоша.

„Аз съм вашият боец, стойте зад мен и ще победим, ще си върнем държавата!“, дереше се Румен Радев като кандидат за президент на Копривките край Пловдив. Сега вече е ясно, че няма от кого да си я връщаме, а има от кого да я браним – от идеите и каузите на червените сборища, на които палят европейското знаме. Трябва да я браним от подпалвачите, това е. Това трябва да правим за държавата си.

Искали да си върнат държавата. За да я подарят отново, както направиха за 45 години. Така действаха и тогава – криеха се в гората, събираха се по поляните , викаха „Победа“ и ни продадоха. И сега наследниците на онези продавачи си искали държавата. Наистина невиждана наглост!

Но паметта на българина често се оказва пределно къса. Дори няма никаква политическа памет.Няма памет за онова, което е било преди 5-6-7 години, та какво остава за 70.

Ето малко опресняване на паметта за време, съвсем малко отдалечено от нас – само 6 години. Вижте приложената таблица и когато насреща ви крещят, че някои съсипвали държавата, да знаете кои са тези злосторници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here