За мен е чест да бъда на второ място след министър-председателя и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи областният координатор на ГЕРБ в Пловдив-град Иван Тотев.

“След като няколко години бях отдаден на каузата – развитието на Пловдив, днес правя нова стъпка към увеличаване на възможностите да работя за града, който обичам и в който живея.

Приемам предизвикателството да бъда кандидат за народен представител с оптимизъм, че моето присъствие и активна работа в Народното събрание ще даде тласък за още по-добро развитие на града и на страната като цяло.

Благодаря за доверието, което получих от пловдивчани, след трите мажоритарни избора – за кмет на район “Източен“ и два пъти за кмет на Община Пловдив. Ще продължа да работя за ангажираността на правителството за важните за град Пловдив проекти в инфраструктурно, културно и икономическо отношение като:

  • Даване на повече права на общините за приемане на нормативна база за сградите паметници на културата и груповите паметници;
  • Внедряване на политики за децентрализация и деконцентрация, нещо за което работих още по времето, когато бях областен управител и участвах в Съвета по децентрализация към министъра на регионалното развитие в лицето на Росен Плевнелиев;
  • В хода на предизборната кампания ще проведа срещи с кмета на Община Пловдив, на районите, с директори на държавни, културни институти, частни компании, за да набележим конкретните цели, които да следваме през следваите 4 години.

Предстои ни интересна и вълнуваща кампания. Надявам се на подкрепата на пловдивчани на 4 април”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here