„Работим, подготвяме се и ще помолим пловдивчани за още един управленски мандат. Нямайте никакво съмнение, че моето желание е ГЕРБ да управлява трети мандат в Пловдив. След два успешни мандата мога с гордост да заявя, че се видя огромното израстване на града и това, дали то се свързва с конкретно име, дали с моята личност или тази на някой друг –  няма значение. Важното е, че с екипа на ГЕРБ в Пловдив направихме огромни крачки напред“, кометира днес кметът Иван Тотев.

Градоначалникът изтъкна , че неговата задача е да да направи така, че Общината да продължи устойчивото си развитие, да има излъчен кмет от ГЕРБ, максимално много районни кметове и най-голямата група в следващия Общински съвет. Конкретни имена могат се очакват едва в средата на август, когато се очаква официалната пресконференция на партията.

“Който и да е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Пловдив, всички ние ще работим за него. Смятам, че и Здравко Димитров би бил прекрасен кмет. Защо мислите, че има някаква интрига между нас? Това, което слушаме през последните години, е много смешно“, коментира кметът.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here