“Така се получава в живота понякога. Не очаквайте неща от кухнята. Няма конкретна причина, може би съвпада с предизборния период и затова се търси голяма конспирация. Няма такава обаче. Мандатът свършва и по-пълноценно в оставащите три месеща ще е да има нов човек”, обясни кметът Иван Тотев уволнението на зам.-кмета Димитър Кацарски.

“Не търсете под вола теле. Жалби има и срещу мен, и срещу всички районни кметове. Не това е причината. Винаги има недоволни хора. Този пост си го представям като експертен, а не като свързан с партийна фигура. Новото назначение също е с огромен опит. Йордан Калев бе в администрацията на район “Източен” преди мен дори. Не трябва да се залита с партийни назначения на тази позиция. Калев остава на поста до края на мандата – все пак има само три месеца и гоним срокове за текущи проекти като булевард “Северен”, площад “Централен” и ни трябва човек, който е навътре в нещата. Моето желание е ГЕРБ да управлява Пловдив и през следващите години”, коментира още Тотев.

Кметът допълни, че с Кацарски са се разделили по най-добрия начин. Все пак той беше част от екипа ми през тези години. В прекрасни отношения сме, пожелавам му успех в новите начинания”, каза Тотев


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here