41229_gallery_main
Стефан Стоянов  е сред новите 100 личности най-изявени иноватори в Централна и Източна Европа. Класацията е на  финансовата библия  Financial Times. България е представена от четири личности от 3 организации, които имат своя принос за промяната на региона.

Заместник-кметът по образование  и европейски политики е в третия годишен списък  на Financial Times, списание Res Publica, Google и Вишеградския фонд  за  личности, които променят региона.  Те са от средите на политиката или бизнеса и се отличават с иновативни подходи в областта си, развитие на предприемачеството и необичайни подходи към съществуващите проблеми. Целта на класацията е да се повиши профила на водещи световни лидери в развиващите се европейски страни и да се изградят връзки с тези в авангарда.

“Признание, което съвсем не очаквах и което много ме развълнува днес. Познавам много хора в България и Пловдив, които заслужават не по-малко от мен да попаднат в тази класация. Благодаря на организаторите на класацията и на номиниралите ме за високата оценка”, коментира на фейсбук страницата си Стефан Стоянов, който е и зам-председател на УС на “Пловдив 2019”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here