ВМРО отново ни натресе Славчо Атанасов, след като градът вече го е забравил и изпитваше истинско облекчение от отсъствието му. Ден,след като името му беше завъртяно като най-възможната кандидатура на ВМРО и НФСБ, Славчо вече започна с лакърдиите.

Местните воеводи, за които Атанасов беше предател и смешен кмет, си плюха в лицата и ни предлагат  за пореден път едно предизборно лигавене, което ще продължи най-малко три месеца. Те обявиха, че ще чакат номинирания от тях кандидат-кмет две седмици и,ако той не е съгласен, имали резервен вариант.

Две седмици ли? Славчо не чака. Веднага цъфна по телевизиите и  разпъна акордеона – имал големи планове за Столипиново, как по негово време там се наливали много пари, щял да сменя модела, как при него квадрат асфалт струвал 27 лева, а сега 56 и други небивалици от славчовия репертоар. Дори разчитал на ромските гласове от Столипиново, където имал много симпатизанти, нали работел като психолог там.

Сега може да очакваме и познатата церемония – как му подаряват обувки, които да скъса от ходене сред избирателите.

Славчо вече заяви приоритета си – всеки ден да е приемен. Щял да приема и да разговаря с граждани в общината. Той само това правеше четири години и затова остави един умрял град.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here