obsdsc05899

Бюджетът на Пловдив за 2016 година беше приет с 36 гласа на управляващото мнозинство. Само деветима общински съветници бяха против и четирима се въздържаха – от групите на БСП  и ПФ. Дебатът продължи три часа с 40-минутна презентация на кмета Иван Тотев.

“Това е голям успех за Пловдив – само 9 против”, коментира Тотев. “Това ме удовлетворява и ми дава увреност, че Пловдив е управляван добре през последните 4 години и ще се фокусираме на неразрешените проблеми през следващия мандат”, отбеляза той.

“Очакваме една добра година за Пловдив с акцент на приоритети споделени от повечето политически сили. Доволен съм от всички предложения. Дебатът мина без политиканстване в залата, изказванията бяха много коректни, без лични обиди и нападки и с традиционните закачки между г-н Спас Гърневски и младите социалисти”. Огромното мнозинство, с което е приет бюджета, говори добре и за управляващи и за опозиция. Само 9 гласа против  показва  консенсус и висока политическа култура в пловдивския Общински съвет”, каза още кметът.

1 коментар

  1. Харно върви хорото за Тотев!Далаверите продължават и вместо да търка нара в Центаралния, той е на коженото кресло. 6+

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here