Специален контролен орган ще приема сигнали, жалби и оплаквания в рамките на ГЕРБ. Борисов обяви създаването на тази структура след ареста на кмета на “Северен” Ральо Ралев.”Говоря за тези, които са си позволили да сочат тавана, както в Пловдив. Сиреч – високо, за парите, видяхте какво му се случи. Имаше лошия късмет да попадне на хора, които имаха смелостта да се свържат бързо с мен”, коментира Борисов.

Така премиерът призна, че Ралев е искал подкуп от строителен предприемач уж за по веригата нагоре. Вероятно е замесил и името на Борисов.

“Доверието между нас преключи”, призна Борисов, коментирайки оставката на Цветан Цветанов. Изборът е бил или напуска ръководните постове на партията,спира да се изявява по медиите, престава да е лице на партията и остава редови член на работа в централата на ГЕРБ, или не се съгласява и напуска. Цветанов избрал да напусне.

“Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Аз бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен. Но народът ми е дал кредит на доверие и аз много съм внимавал какво се иска от мен”, заяви още Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here