Продължава офанзивата на Общинския съвет на ДПС да помага със защитни средства и дезинфектанти на хората в различни райони на Пловдив. Вчера бяха раздадени маски и дезинфектанти в „Източен“ и “Централен”, а днес акцията продължи в “Северен”.

Общинският съветник Али Байрам няколко пъти вече подчерта необходимостта  от засилено внимание към жителите в махалите  и се ангажира да впрегне всички ресурси на ДПС , за да могат хората да се почувстват обгрижени.

Али Байрам и бизнесменът Веселин Чипев правят дарения  на нуждаещите се, за да могат хората в този труден момент да преминат по-леко през кризата.

Уверен съм, че вършим добро дело. Вчера  помогнахме в „Източен“ и „Централен“, днес и в „Северен“. Впечатленията ми са, че има огромна нужда  от още маски и дезинфектанти. Затова ще продължим  и да обхванем повече хора“, коментира Али Байрам.

„Ако имате нужда от помощ, обаждайте се! Готови сме да помогнем във всеки един момент. В това трудно време трябва да бъдем единни и да си помагаме един друг“, призова Байрам. Той увери, че Общинският съвет на ДПС е готов да реагира на всеки сигнал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here