Али Байрам беше преизбран за нов тригодишен мандат като лидер на общинската структура на ДПС в Пловдив. Над 100 делегати на градската партийна конференция  в „Тримонциум“ изслушаха отчетния доклад  за изминалия период на Али Байрам и гласуваха за председател на местната структура. Той беше преизбран с пълно единодушие – биз нито един делегат против или въздържал се. Гост на конференцията беше депутатът Джевдет Чакъров.

В първия мандат на Байрам като председател  ДПС в Пловдив показа нова визия за решаване на проблемите и след  отсътвие от ОбС  /2015-2019/ партията отново има представител местния парламент. Общинската структура е обновена  и показа отлична форма на изминалите местни избори, сега се готви за парламентарните.

Целта ни е най-малко един депутат на ДПС от Пловдив, отбеляза в отчетния доклад  Али Бйрам. „Път на младите в организацията, път на тези, които работят здраво за ДПС и са готови да жертват личните си интереси в името на хората, които ги избират. Готвим се за идващите парламентарни избори и с усилията на всички в тази зала се надявам да се поздравим с успех. ДПС трябва да има свой представител от Пловдив в Народното събрание и сме готови да работим за тази цел. На местните избори показахме, че общинската структура вече е боеспособна след понесения тежък удар  преди години. Отново сме в ОбС и сме фактор там, отново трябва да сме и в Парламента“, отбеляза в словото си Али Байрам.   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here