pensioneri_centralen_2

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов и кандидатът за общински съветник от листата на партията Александър Радев се срещнаха с възрастните хора от пенсионерския клуб „Елеганс“. Те споделиха акцентити от програмата си за следващия управленски мандат и да чуят препоръките на своите съграждани.

Пенсионерите поздравиха кмета на Пловдив и кандидат наГЕРБ за втори мандат инж. Иван Тотев за успешната му политика за развитието на Пловдив и поискаха по-ниски цени на картите за градски транспорт през следващия мандат.

С реализирането на големия транспортен проект управлението на градския транспорт ще се поеме от общината, така че тя ще продава билетите и картите и ще може пряко да влияе върху цените на услугата, което да доведе до нейното поевтиняване, посочи Георги Стаменов.

За да продължи възходящото развитие на Пловдив, което започна преди четири години, кандидатите на ГЕРБ за районен кмет на „Централен“ и общински съветник призоваха присъстващите и техните семейства на 25 октомври да гласуват с № 3 в 3-те бюлетини – за общински съветници, за кмет на района и за кмет на Община Пловдив – инж. Иван Тотев.

2 КОМЕНТАРИ

  1. AJ DANO !!! Че вече на всички им писна от празни приказки. Стягайте се да не ви стегнеме ние най-накрая!!!

  2. Колкото и да се плюе по Тотев е ясно, че другите не са и няма как да бъдат по-добри от него. Поне се прави нещо за града като цяло, пак има лапане – да, няма как да минем без това, но при другите нямаше дори и малко направено в замяна на милионите!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here