Преди да се оттегли в полите на Витоша или в Боровец червената олигархия проводи децата си да се образоват в Кеймбридж и Оксфорд, в щатски и нидерландски университети. И сега те, отрочетата, искат да подредят страната си не толкова според стандартите на ЕС, колкото според виденията на левичарските, леволибаралните и неомарксистките професори, от които бъка и в Западна Европа, и в САЩ. 

Отрочетата вече са толкова напред с материала, че открито зоват за „демонтаж на капитализма”. За ново ляво-либерално, социал-левичарско и неомарксистко общество, където американски чернокожи марксисти ще се прегръщат с десни путински православни консерватори, със сръбски национал-радикали, с латиноамерикански геваристи и с италиански крайнолеви папуняци.  

Които смятат, че ако не споделям визията им за бъдещето на България и на света, значи съм безнадеждно остарял, изостанал, ретрограден гербаджия. И учтиво ме канят 

да се обеся с розово въженце, на което пише „ляволиберална лезбо-гейско-транссексуална демокрация”

Засега не приeмам поканата им. Не ги припознавам като предвестници на светло бъдеще за страната ни и за Човечеството.

За първи път от две десетилетия не приемам и поканата на някои десни партии, които ме викат на маскен бал с коктейли „Новичок” и водка „Столичная”. Където под звуците на Втория валс на Шостакович ще танцуват др. Радев, Решетников, Нинова, Мая М., Р. Овч. и Р. Геч., Доган паша и патриотар-ченгета, нови и до болка познати родоотстъпници.
Мерси. 

 Капитан I ранг о. з.  Васил Данов в коментар за Faktor.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here