Всеки ден стотици пловдивчани и гости на града посещават предизборната шатра на ГЕРБ на Главната в Пловдив, за да засвидетелстват своята подкрепа за листата на партията за предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

“Гражданите идват тук, за да се запознаят с нашата листа и с приоритетите на кандидатите ни. В централния предизборен пункт те получават информационни материали и отговори на многобройните си въпроси“,  съобщи председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ в Пловдив-град Стефан Дедев.

“В разговорите непрекъснато подчертаваме колко важно е хората да излязат пред урните на 26май и гласуват на Евроизборите.  Европа не е далече, Брюксел не е далече. Решенията, които се вземат там, са решения за България и касаят пряко нашия живот”, коментира областният координатор на партията и кмет на Пловдив Иван Тотев. Той подчерта, че успехите ни като държава-член на Европейския съюз ще продължат, ако изпратим в Европейския парламент успешни представители.

„За да продължим уверено по пътя на европейското си развитие, нека подкрепим листата на ГЕРБ и СДС с водач Мария Габриел, която е с номер 12 в интегралната бюлетина“, призоваха кметът Иван Тотев и Стефан Дедев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here