Групата на Атака атакува парламентарната трибуна, от която беше формулирана нов тип политика - перхидролена.
Групата на Атака атакува парламентарната трибуна, от която беше формулирана нов тип политика – перхидролена.
Депутат от Патриотичния фронт нарече днес Волен Сидеров “перхидролено човече, което си избелва косата”. Валентин Касабов вероятно не е вложил само буквален смисъл в определението си. Той навярно е имал предвид и определен тип  политика – перхидролена политика. Тя лесно може да бъде изобличена,  ако и лиснем  една кофа вода.  И това се случва често с Волен – всичко лъсва когато пуснем водата. Тя може да бъде наречена спокойно и клозетна политика, но да приемем, че перхидролена е по-изтънчено.
Сидеров често изпада в онези състояния, които само кофа вода ги оправя. Опонентите му знаят това и често го правят, както се случи и днес. В такива случаи главатарят на атакистите  тръгва на бой. Това е най-сериозното оръжие на перхидролената политика – то има известен успех, тъй като при отсъствие на нормална политика, перхидролената  често е  като роза в очите на българите.  Това се вижда и от изборните резултати  през последните години , тъй като бъркаме перхидрола  с пудра захар.
Защото докато Волен иска да излизаме от НАТО и да забием нож на ЕС,  хората му ни убеждават, че спасението ни е в нов Варшавски договор. Сидеров не иска да купуваме американско оръжие втора употреба, но няма нищо против да е руско. Затова на перхидролените човечета трябва по-често да им се казва, че са такива. Дори и да налитат на бой. Винаги дръжте кофа вода под ръка. докаже, че това, което казва Волен е точно така. Обаче ще е безвъзвратно късно. Толкова търчане и уговаряне може да бъде свързано единствено с онези отвъд голямата локва. С нищо друго.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Абсолютен платен, купен и продаден некадърник.

    Жалко за нормалните хора, които му се връзват и даже и гласуват за него!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here