Колкото повече дразним определени руски среди, толкова повече разбираме какво наистина  те мислят за България и българите. Дори и тези, които все още лягат и стават със спомените от соца, да прочетат коментарите на руски политици, сенатори  и партийни функционери след острата реакция на външното ни министерство по повод  изложбата за „освобождението“ на България, както и след  шпионския скандал. Крайно време е и тези хора да разберат, че не става дума за братска любов, духовни връзки и други алабализми. И Христо Ботев, и Захари Стоянов отдавна са разчели истината за руската „любов“ към нас.

Руският политически елит ни мрази. За него ние сме неблагодарници и трябва да бъдем наказани. Трябва да ни се даде урок,че не признаваме двойното си „освобождение“, че вече и официално българската държава  определя СССР като окупатор, нахлул в страната ни през септември 1944 година.

Ще го пише и в новите учебници по история – СССР е окупатор,а установеният след окупацията  режим е престъпен. Не пренаписваме историята, а историята ни поднася факти, които 50 години бяха изкривявани до абсурдност.

Руските агенти  у нас и българомразците в Русия  не могат да понесат достойнството ни да определим сами към кое семейство да принадлежим. Затова шпионският скандал трябваше да избухне много по-рано – когато на русофилското сборище на Копринка палеха българското знаме и развяваха на т.н. Донецка република, както правят на Альоша  всяка година на 9 май.

Не е престъпление да работиш за идейното и духовно сближаване с Русия, за някаква измислена българо-руска дружба, но да опитваш промяна на геополитическата ориентация на страната извън държавните институции е опит за преврат. Това е партизанско движение и неговият манифест е „Проект България“, в който ясно е заявена крайната цел и как се стига до нея.

Какво повече искат като доказателства тези, които сега  реват като магарета, че това е предизборен ход. Какви доказателства иска повече президентът Румен Радев, който постави под съмнение работата на прокуратурата и службите и стана говорител на руските агенти у нас. Какви факти още иска, след като руският патриарх му тропаше по масата в неговия кабинет. Какви доказателства, като избирането на Радев е обсъждано в щаба на Леонид Решетников.

Още доказателства ли? Много е нахално, господа руски агенти и българомразци.Отдавна сте разкрити.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here