Председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева връчи картите на поредните десет нови членове на партията в пловдивския район „Северен“.

„Ние не лъжем и изпълняваме дадените обещания. Хората го оценяват и затова растем всеки ден“, заяви Цвета Караянчева. Тя подчерта важността на европейските избори и призова за избирателна активност на 26 май.

С помощта на европейската солидарност страната ни се преобразява. При управлението на ГЕРБ свършихме много работа. Резултатите са видими –  ние говорим с факти и аргументи“, каза още  Цвета Караянчева. Тя призова за максимална мобилизация, за да може да ГЕРБ да изпрати в Европейския парламент повече свои членове, които ще продължат да защитават национални каузи и ще бъдат част от голямото семейство на Европейската народна партия.

„От началото на тази година само в структурата на ГЕРБ в пловдивския район „Северен“ сме приели нови 40 членове. Ние се развиваме и растем, защото расте и доверието към ГЕРБ и провежданите политики на национално и местно ниво, заяви ръководителят на партийната структура в „Северен“ Стефан Дедев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here