2986affef85f8029a050c3cfd14d5dc5

Кметът Иван Тотев е респектиран от работата на доброволческите отряди, които действали по улиците на Пловдив по време на снеговалежа и след спирането му. Те са поели най-тежките сигнали на граждани за паднали дървета и непроходими улици.

“Изказвам своята благодарност към тях. Те  не си останаха вкъщи в неделния ден, а излязоха и помогнаха за разчистването, за да може животът в града да не излиза от обичайния си ритъм. С тези хора можем да се гордеем”, отбеляза кметът. Той бил свидетел как група доброволци се справя с паднало голямо дърво на бул. “България”.

“Пловдив е в такова добро състояние , защото Противопожарна охрана, Гражданска защита, Областна дирекция на МВР Пловдив и общината работиха в синхрон”, похвали Тотев всички институци, ангажирани с почистването на града.

“В Пловдив доброволците са  62-ма души, и се подготвят още 15”, уточни зам.-кметът по охрана и ред Георги Маринов.

В бюджета са заложени  средства за гориво, оборудване, обучение и лични предпазни средства на доброволците. Тази година сумата е 10 000 лева,.

2 КОМЕНТАРИ

  1. А кога без доброволци ще успеете да почистите нещо, кмете ? 10 000 лева бюджет и работата след това е без пари, а хората закво ги плащат тея данъци ??

  2. Абе гласувах за него ама сега малко ми падна в очите Тотев, да видим по-нататъка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here