БСП ще загубят безапелационно и двата вота – Господ на бодлива крава рога не дава, защото суверенът глас повторно няма да даде на партия, която за световно го краде, прогнозира народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски по време на дебатите по доклада на Антикорупционния орган за 2018 г.

Той обърна внимание, че тази година предстоят два избора, при които ще бъдат пречупени амбициите на БСП да докопат властта през задния вход на демокрацията. „Ще загубят безапелационно и двата вота. Единият е след Великден. Както казва народът, когато си имаш късмет, и на Великден бой ядеш. Вторият е преди Коледа. Вече 10 години губите избори, другарко Нинова, не разбрахте ли, че Господ на бодлива крава рога не дава“ посочи Гърневски.

„Г-жа Нинова непрекъснато и днес внушава по телевизии и медии как в момента управляващи и хората в тази зала в съглашение дават национално богатство и единственото, което дава за пример предстоящата концесия на летище София. Явно тя не може да разбере, че концесията на летище “София” не е просто разграбване на национално богатство, а е единствената възможност това национално богатство да бъде развито“, подчерта още Спас Гърневски.

Той посочи, че е станала кражба на века в Пловдив по време на управлението на БСП, когато заместник-министър на икономиката и председател на борда на Пловдивския панаир е Корнелия Нинова. „Тя, която моли за възраждане на системата и за справедливост. Да, тя изразително мълчи за тази кражба на века в Пловдив, защото няма какво да каже. Изразително мълчи и за аферата с “Техноимпекс”. Скоро ще трябва да отговори къде са архивите на “Техноимпекс”, защото тези дни около парламента идват хора, които са работили там. Идват тези отрудени хора и питат къде е този архив, защото не могат да се пенсионират“, заяви още Гърневски и попита къде е взела труда им и защо ги лишава от пенсии, живот и от хляб.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here