“С ДПС имаме разбиране по една тема – натовската. Ние никога не сме били в коалиция с тях и никога няма да бъдем. В същото време съм показал уважението си към тази парти,заяви премиерът по време на асамблеята на Жени ГЕРБ във Велико Търново.

“Няма уйдурма с ДПС. Защо ни е ДПС? В ГЕРБ имаме десетки хиляди мюсюлмани. Цветанов на всеки, от всяко село му знае името. Сега 10 минути може да изрежда имена. Идват избори. Най-лесно е да се приказва, но нека да има все пак мяра”, апелира премиерът.

“Цял живот съм бил биткаджия, но искам да се спася, защото не е добре да има битка. Не дърпай бабички, дърпай здравите мюсюлмани”, кипна Борисов, намеквайки за поведението на Валери Симеонов на турската граница по време на последните парламентарни избори.

“Какво правите? Ограда?”, питал Ердоган по телефона българския премиер. “Между нас само метеоролозите може да кажат, че има захлаждане”, отвърнал му Борисов. След като видял, Ердоган пак му се обадил и отсякъл: “Какво ти леко съоръжение? Това си е ограда.” “Нищо, аз и теб ще пазя, като се напълни Европа с мигранти”, успокоил го Борисов.

“Аз съм участник във Възродителния процес като 27-годишен командир на батальон. Такава мъка, такъв ужас повече никога няма да допусна, докато зависи от мен нещо. Майка, като ме изпращаше с военната униформа, с автомата, с кубинките, знаеше къде ме праща”.

“За вас, жените сме направили много. Отвърнете ни с добро. И ние сме нежни души. Аз имам началник – Цвета Караянчева. И президентът има началник. За Цветанов да не говорим”, пошегува се Борисов и уточни, че темата е много сериозна. 

“Не знам, един ден, като се пенсионирам, какво ще говорят от БСП. Сигурно сега, ако падне комета, ще кажат, че е паднала по времето на Борисов”, заяви той.

“Южен поток” беше спрян от Брюксел заради корупция при обществените поръчки по времето на БСП /кабинета “Орешарски/. “Бургас – Александруполис” беше спрян заради опасност от разливи по Черно море”, възмути се Борисов от това, че БСП депутати го упрекват, че не са реализирани енергийни проекти.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here