Ако събралите се на Бузлуджа днес имаха оръжие в ръцете, като нищо щяха да се изпотрепят от кеф. Екзалтирани, че отново се виждат на любимата си поляна, те не празнуваха рожден ден на партията, а сякаш се събраха да обяват въстание. Едно от техните многобройни въстания, които ги водят към поредния провал.

А и какво правят на Бузлуджа, да ги попита човек. БСП е наследник на БКП, която е създадена през 1919 година. Вярно е, че комунистическата партия възниква от тесните социалисти на Благоев, но каква общо имат червените терористи  със западноевропейската социалдемократическа идеология, която изповядват Благоев, Сакъзов и Габровски при създаването на БСДП през 1891 година на Бузлуджа. Какво общо има днешната болшевизирана БСП с идеите на Благоев.

На Бузлуджа БСП краде история. На Бузлуджа БСП подменя самоличност. Те обаче нямат нито чест, нито достойнство да признаят, че са наследници на комунистическа партия , занимавала се с тероризъм и с изтребване на  народа си. 

И този народ, Нинова без  никакъв срам, размахвайки червени карамфили от трибуната, призовова: „ Народе, изправете се и те ще паднат”. Ами нали той се изправи и за пореден път – на 26 май, ви каза: Не ви искаме! Ще ви го каже и тази есен, ще ви го казва винаги, когато му навирате социалдемокрацията на Благоев, с която нямате нищо общо. Ще ви го казва, когато се качвате на Бузлуджа и вдигате въстания срещу народа си.

„Сигурен съм, че на 130-ата годишнина от създаването на партията премиерът на България ще се казва Корнелия Нинова. Тази шайка, която води държавата, трябва да бъде свалена. Трябва да я свалим. Предстои ни битката за местните избори. Победа, другари, победа на тези избори. Честит празник социалисти, честит празник комунисти, честит празник леви хора. Да живее България и победа“, изкрещя от трибуната депутатът Георги Гьоков.

Приказките на този неадекватен другар  показват, че всяка година по това време на Бузлуджа се случва едно и също – група измамници лъжат и поругават народа си, като се броят за наследници на Дядото.Стрелят с халосни патрони и си мислят, че са вдигнали Октомврийската революция. А целта на Великата българска революция е да отървем властта от наследниците на червените терористи. И това е възможно да се случи докато те вдигат въстания на Бузлуджа.                                                                                                                                          

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here