Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който е кандидат за президент, разговаря с пловдивчани в центъра на града, където е разположен предизборният павилион на Движението.

Централният лъч на ДПС стигна днес под тепетата, където се проведе голяма младежка конференция на Движението. Гост на ДПС и младежите е евродепутатът от Бавария Енгин Ероглу.

Младежкото ДПС празнува своя 23-ти рожден ден. По този повод Пловдив събира младежите на ДПС от цялата страна на среща на тема “Бъдещето на Европа и младите”.

Мустафа Карадайъ беше придружен от кандидата за вицепрезидент Искра Михайлова. Двамата бяха посрещнати от общинския председател на ДПС Али Байрам, който поведе гостите по Главната на Пловдив.

“Само с активното участие на всички заедно можем да изградим една просперираща България”, написа в Деня на народните будители Мустафа Карадайъ в личната си страница във Фейсбук. Той поздрави българите по повод 1 ноември – един от най-прекрасните български празници.

“Днешният празник е повод да отдадем заслужена почит на будителите в българската история, да се вгледаме в днешния ден и да отправим поглед напред.

Пред нас стои голямата отговорност да живеем в един сложен свят, пълен с предизвикателства. Днес всички наши действия трябва да са изпълнени с мисълта за благоденствието на хората, както са го правили българските просветители.

И нека не забравяме, че в общия ни стремеж към развитие и успех всеки един човек носи и лична отговорност. Само с активното участие на всички заедно можем да изградим една просперираща България”, написа още Карадайъ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here