Над 60 дръвчета закупиха и засадиха членове на ГЕРБ в шестте района на Пловдив. Инициативата бе организира от градската партийна структура, ръководена от кмета на Пловдив Иван Тотев по повод Първа пролет и Световния ден на водата.

Членове на ГЕРБ в „Източен“ облагородиха зелени площи в района, като засадиха 10 ели, съобщи ръководителят на партийната структура Иван Стоянов. По 5 дръвчета допълниха растителността в озелененото пространство до колелото на SPS и в парк „Изгрев“. Сред участниците в акцията бяха районният кмет Николай Чунчуков и общинският съветник Емил Русинов, които са в ръководството на ГЕРБ в „Източен“.

От ГЕРБ в „Западен“ засадиха иглолистни дръвчета в парк „Ружа“. Присъстваха Димитър Колев – кмет на район „Западен“, общинските съветници Ясен Михайлов и Дамян Петров, представители на ръководството и МГЕРБ.

В „Тракия“ в залесяването на иглолистни дръвчета в междублоковото пространство до блок 41 се включиха кметът и районен ръководител на организацията на ГЕРБ Костадин Димитров, общинските съветници Вера Тоскова и Ели Дачева, членове на партията.

Структурата в „Централен“ с ръководител районният кмет Георги Стаменов организира облагородяване на зона по бул. „Найчо Цанов“. 10 чинара и други местни видове вече допълват зеленината по пътната артерия. Общинският съветник Александър Радев и членове на организацията също се включиха в залесяването.

Инициативата на ГЕРБ в район „Южен“ се проведе  в парка на „Славееви гори“. В залесяването с иглолистни дръвчета се включиха общинските съветници Георги Василев, Атанас Узунов и Веселин Маневски, представители на районната партийна организация.

В „Северен“ ръководителят на  структурата на ГЕРБ Стефан Дедев, районният кмет Ральо Ралев, Стоян Алексиев и членове на организацията залесиха участък от улица „Кольо Фичето“ с 10 фиданки.

Стефан Дедев, който е и председател на Предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив, отбеляза, че при управлението на ГЕРБ в града са засадени хиляди дръвчета, изградени са нови паркове и зелени зони, обновена е емблематичната Цар-Симеонова градина, а по големите булеварди  има зелен пояс.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here