stamenov_10

По покана на пловдивското певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов и кандидатът за общински съветник от партийната листа Александър Радев бяха специални гости на репетиция на най-стария хор в България.

Хористите приветстват направеното през първия мандат на кмета инж. Иван Тотев за развитието на Пловдив във всички сектори и са убедени, че именно втори управленски мандат на ГЕРБ в града може да осъществи тяхното желание за по-добра творческа среда. Те разчитат на подкрепата на общината за обновяване на сградата в подножието на Дановия хълм, която е дом на дружеството още от 1928 г. През последните години фасадата беше пребоядисвана от ОП „Чистота“, но  по нея продължава да драска,  необходим е и вътрешен ремонт.

Членовете на основаното през 1896 г. певческо дружество желаят също да заемат по-осезаемо място в непрестанно обогатяващия се културен календар на родния град.

Кандидатите на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ и за общински съветник Георги Стаменов и Александър Радев увериха, че певците адресират желанията си на точния адрес и още в началото на следващия мандат ще бъдат предприети мерки, така че дружеството да посрещне достойно 120-годишнината от създаването си.

С изпълнение на „Многая лета“ хорът пожела успех на № 3 в листите за общински съветници, районен кмет и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев в изборите на 25 октомври.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here