„България има изключителен млад потенциал. Хиляди високообразовани и квалифицирани българи се завърнаха и днес успешно намират своята реализация у нас” , заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев по време на семинар на тема “Външната политика на България в контекста на предстоящото председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. – фокус и предизвикателства”.  „Десетките производства, домакин на които стана “Тракия икономическа зона”,  са абсолютното доказателство, че мотивацията расте право пропорционално на огромните възножности, които предоставят инвестициите и развитието на регионите”, допълни Георг Георгиев пред участниците от младежките структури на ПП ГЕРБ от Пловдив и областта.

“Ръководството на МГЕРБ премина на друго ниво, след като сред нас вече има представители на централната и местната законодателна власт, на изпълнителната власт, както и на европейските институции. ГЕРБ е единствената политическа партия, която реално работи за развитието на младите хора в България”, заяви още Георг Георгиев, който е и заместник-министър на външните работи.

адявам се през предстоящото Председателство на Съвета на ЕС на България да бъдем по-задружни и обединени, защото в момента действията на опозоцията саботират не само управлението на страната, но и България”, заяви  Миролслав Тенев, областен координатор на МГЕРБ – Пловдив.

Грамота за почетно членство в МГЕРБ бе връчена на дългогодишния бивш организационен секретар на младежката структура в Пловдив Ангел Славов.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Сбирщина синчета и дъщери на комунистически отрепки, чакащи службичка от сикаджийската мутра. Георг е пропуснал да каже само , че партията осигурява възможности за кариерно развитие само на “млади” хора от “наши” семейства.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here