Едно пресъобщение  от живота в общината трогва със своята наивност и глупост. Майките, които настояваха за уволнението на директорката на детска градина „Мир“, посетили кмета Здравко Димитров да му благодарят, че се повел по акъла им и помогнал за уволнението й. Сега в ДГ „Мир“ имало мир. Децата ходели там с такъв кеф, че майките не се сдържали и написали благодарствено писмо до кмета и лично му го занесли. „Не само на думи, но и с действията си Вие….“, пише в писмото.

Трогнат от сценката, Зико също казал нещо важно: „Това управление ще бъде с лице към хората…“

Толкова мила картина, че е трудна за описване, но изобщо не е затруднила писачите около кмета. От едната страна са майките, които имат проблем, от другата страна е кметът, който решава проблеми. И сълза да пуснеш на това място, няма да сбъркаш.

Тъй като е ясно, че в града няма какво особено да се случва тази година, кметът я подкарал на трогателни истории – приемен ден, в който граждани го молят със сълзи на очи и той откликва, младежки омбудсман му идва на гости, за да решават  проблемите на учениците, срещи с ректори на ВУЗ-овете, разплакани майки с букети от благодарност.

Кипи усилена  дейност, която екипът от пиари в общината едва успява да обхване. Очаква се кметът да осинови животно от бъдещия зоопарк и да получи писмо от родителите му.

1 коментар

  1. Ясно е, че е пълен цирк, да видим дали и до края на годината ще я карат все така. Но изгледите не са обнадеждаващи засега. Типични Гербаджийски калинки и некадърници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here