В края на годината по традиция ни плашат с пророчествата на Нострадамус, или в най-добрия случай  – на баба Ванга. Всеки момент нещо ще каже и гадателката на Берлускони.През  ноември дори цитираха учени от НАСА, които твърдели, че Земята ще потъне в мрак за три дни заради странно подреждане на планетите. Не стана ясно тези  въобръжаеми учени дали вече са уволнени, тъй като авторите на фалшиви новини със сигурност не са.

Та за идващата 2019 година Нострадамус предрича, че водата ще се надигне и земята ще пропадне. За пореден път краят на света е на една крачка. Говори се и за нов световен ред, но е съвсем безсмислено, ако земята ще потъва.

Българинът е петимен за подобни новини и се отнася към тях с особено настървение. За него това е реалната заплаха – че светът може да свърши, а заедно с него и кроткия му живот. И докато се чуди ще се надигне ли водата, както предрича Нострадамус, с безразличие приема да бъде наличан олигофрен, малоумник и част от пасмина.  Така бяха наречени хората, които протестираха  срещу елха, дарена на София от Москва и накичена по кремълски. Да оставим настрана, че това е може би първият протест в света срещу елха. Но е само един знак. А протестът е срещу неуважението на Русия към страна, за която си мисли, че трябва да й е вярна до гроб. И за какво?

Протестиращите са олигофрени и малоумници за самозвания националист Костадин Костадинов, лидер на проруската партия „Възраждане“, за когото патриотизмът е да обичаш Русия.  Такива са българите и в очите на руските дипломати у нас, качили обидите на Костадинов на официалния сайт на руското посолство. Невиждана наглост!

Ето това е реалната заплаха пред българина, втренчен в Нострадамус – пасмината от български „патриоти“, обичащи  най-вече Русия, и техните вдъхновители и почитатели от руското посолство.

И когато такива като Костадинов, Румен Петков или Сидеров  твърдят, че самолетите Ф 16 не струват и колкото една  руска елха, да знае българинът, че сме взели най-точното решение. И спокойно да им каже на тези, а и на онези от посолството, че са олигофрени и малоумници. Трябва да им се повтаря  до изборите през май когато гласуваме за европарламент.

И водата да се надигне, и земята да потъне, истинската заплаха пред българина е да не разбере колко важни са тези избори. Иначе ще си остане малоумник и олигофрен, потънал в кремълската пропаганда.

 

 

1 коментар

  1. Абсолютно. Поздравления за материала, не са много такива в БГ в днешни дни.

    За кремълските слуги у нас – чемодан, вокзал и т.н.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here