„Ние сме познати с това, че изпълняваме ангажиментите, които поемем, а не даваме голи обещания“, заяви в Пловдив кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова. Тя бе придружена от председателя на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова и народния представител от ГЕРБ инж. Атанас Ташков.

Иновации, технологично развитие, подкрепа за стартиращи и иновативни предприятия, както и качествено образование, което да осигурява подготвена работна ръка бяха водещи теми в разговора Лиляна Павлова с представители на бизнеса.

„Пловдив е пример за това, че където има развита инфраструктура и добри университети бизнесът се развива и това е притегателно място за инвестиции и развитие на индустрията“, заяви тя и представи  пред местния бизнес  програмите за финансови инструменти, които се реализират с европейско финансиране и фондовете, по които могат да кандидатстват.

„И въпреки твърденията на нашите опоненти, че “асфалт не се яде”, всички твърдят, че добрата инфраструктура е предпоставка за развитието на бизнеса и подобряване условията на живот на гражданите“, коментира Лиляна Павлова.Тя посети централния предизборен пункт на ГЕРБ Главната, където разговаря с жители и гости на града. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here