„Политическото ни партньорство с ГЕРБ започна още през 2007 година и винаги е било прозрачно и ясно“, каза Петя Ставрева, лидер на „Обединени земеделци“ при подписването на коалиционно споразумение за евроизборите с ГЕРБ тази сутрин.

„Вслушахме се в призива на председателя на ЕНП за обединение на силите и взехме решение да подкрепим листата на ГЕРБ. За нас е изключително важно ЕНП да победи в България. Смятаме, че кандидатите на ГЕРБ ще бъдат силен глас в ЕС и ЕП. За нас това споразумение е една бъдеща крачка към победа на евроизборите и призовавам всички наши членове и симпатизанти да подкрепят листата на ГЕРБ“, каза Ставрева.

“Днешното споразумение е част от обединението на десните демократични партии. То ще е в сила и за местните избори”, разкри зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

“Работата ни с “Обединени земеделци” винаги е била на показ, честна, ясна и прозрачна. С днешното споразумение показваме, че демократичните партии в България могат да се обединяват. Евроизборите ще са една добра репетиция за бъдещата ни обща работа по време на местните избори”, заяви Бойко Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here