Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев обяви официално кандидатурата си за втори мандат. Това се случи по време на освещаването на сградата, в която от днес ще се помещава Общински съвет Стамболийски.

„На днешната дата искам да съобщя и нещо, свързано с предстоящите тази есен местни избори. Обявявам официално, че ще участвам на местните избори като кандидат за кмет на община Стамболийски. Аз съм първият кмет от Пловдивска област, който обявява официално, че ще участва в предстоящите местни избори“, каза по време на тържествения водосвет кметът. Той подчерта още, че е и първият кмет, който има готов екип за изборите и това са хората, които ако спечели местния вот, ще продължат да работят като негов екип.

Ето как Георги Мараджиев представи екипа си: „Това е заместник-кметът Мария Вълканова. Ако тя стане кмет на Перущица, естествено заместник-кмет на нейно място най-вероятно ще бъде Теодора Вълканска. Обявявам ги тези неща, за да се знае, че при нас скрито-покрито няма. Другият заместник-кмет е Любомир Марков, финансов директор Йорданка Бангова, главен счетоводител Бистра Гогова. Има един човек, на който благодаря изключително много и  който допринесе да увеличим бюджета на общината като стигнахме до 2 200 000 лева – Ани Петрова. Теодора Вълканска е главен юрисконсулт на Общината. Казах, при смяна на зам.-кмета ще заеме мястото на Вълканова. Един човек, на който изключително благодаря е контрольора на Община Стамболийски – Божурка Скачкова продължава в моя екип и през 2019. Ани Попова – един млад служител на Общината, която през последните три-четири години защити добре образователната си грамотност и в момента е вътрешен одитор на Общината. Отдел „Стопански“ – Вили Ангьозова, млад наш кадър, който през последните две години спечели моето доверие, затова продължаваме работата и през 2019 г. Един изключителен професионалист – Радка Томова – отдел ГРАО, разчитам на нея и след следващите избори. Костадин Аврамов – един човек, който изключително много допринесе за реализацията на много от проектите, които спечелихме в Стамболийски – искрено му благодаря. Продължава работа и след изборите. Началник „Образование“ – Пепа Богданова, изключителен специалист. Човекът, на който най-много неща се струпаха на главата през последните години – това са паркове, сгради, лятно кино, улици – главният архитект на Общината Румяна Иванова. Даниела Кръстева – секретар на Общината, продължаваме и през 2019-та.

Ако спечелим мнозинство в Общинския съвет, председател ще е Стоян Богданов. Общинските съветници от ГЕРБ, може би с някои допълнения – това са хората, на които ще разчитаме и през следващия мандат, защото както често казвам напоследък НИЕ НЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ, НО ПО-ДОБРИ ОТ НАС НЯМА! Листата на ГЕРБ ще е от 21 кандидати за общински съветници, като те и екипът ми от Общината ще са моят щаб за изборите, а аз ще съм председател на предизборния щаб“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here